POLUPAO LONČIĆE

Vukanović osuo paljbu po Handžiću, Leotar ga demantirao

Trebinjski političar objavio da je igrač uoči utakmice skinuo zastavu RS sa dresa, što nije tačno

Handžić: Na ranijem dresu imao zastavu, sada je klub pogriješio. FK Leotar

N. D.

2.3.2023

Zastupnik u Narodnoj skupštini RS-a Nebojša Vukanović danas se obrušio na harisa Handžića, napadača FK Leotar, pod optužbama da je skinuo zastavu RS sa dresa ovog kluba.

- Niko u Trebinju i Fudbalskom klubu Leotar, koji je mezimče i pod potpunom kontrolom patriota iz SNSD-a, nije reagovao na nevjerovatan skandal koji se desio na poslednjoj utakmici sa Posušjem, kada je napadač Haris Handžić skinuo sa dresa zastavu RS, napisao je Vukanović, a zatim u posužen postu obrazlagao:

- Handžić u Leotaru nosi dres sa brojem 9, a zastavu RS i srpsku trobojku skinuo je sa dresa u svlačionici uoči posljednjeg meča sa Posušjem. Handžić je najplaćeniji fudbaler Leotara, ima veliku platu, i postavlja se pitanje kako Luka Petrović i Uprava Leotara dozvoljavaju ovakvo ponašanje i pokušavaju zataškati slučaj? Šta bi se dogodilo da neki srpski fudbaler pokuša skinuti šahovnicu sa dresa Zrinjskog ili grb Federacije i BiH sa nekog sarajevskog kluba, da li bi bio kažnjen i u trenutku dobio otkaz, zapistao se Vukanović.

Odgovor je stigao ekspresno, a on nedvosmisleno govori da je Vukanović u zabludi. Oglasio se Leotar.

- Propustom našeg kluba prilikom izrade "rezervnog dresa" s brojem 9, propustili smo da na leđa dresa stavimo zastavu, koju imaju svi ostali igrači, ali i oznake sponzora i lige na rukavima, što ne poričemo. Greške se u svakom poslu dešavaju, a mi od svojih ne bježimo. Apsolutno je neistina da je Handžić zahtijevao od kluba takav dres ili da je, kako autor teksta navodi, skinuo zastavu prije utakmice u Posušju. Kao dokaz prilažemo fotografije iz jesenje polusezone, na kojoj se vidi da dres s brojem 9 nema na sebi zastavu, poručili su iz Leotara i sutvrdili da se napad na njih i njihovog igrača dešava u trenutku kada klub pravi odlične rezultate.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.