PDP-OV FUNKCIONER

Stanivuković tražio od odbornice u Banjoj Luci koja je prešla u Trivićevu stranku da vrati mandat

To što su potpisali nije pravno, ali jeste moralno obavezujuće, rekao je

Draško Stanivuković. Miomir Jakovljević / Ringier

S. S.

6.4.2023

Pred lokalne izbore svaki odbornik na listi PDP- a, među kojima i Ješić, potpisali su da će u slučaju da izađu iz stranke vratiti mandat PDP-u, rekao je Draško Stanivuković, predsjednik Gradskog odbora ove stranke u Banjoj Luci, nakon što je Narodnom frontu Jelene Trivić pristupila Dijana Ješić, odbornik PDP-a u banjalučkoj Skupštini.

- Ja ih pozivam onda da tako i urade. To što su potpisali nije pravno, ali jeste moralno obavezujuće - dodao je Stanivuković.

O Vladi RS

Osim toga, Stanivuković je komentarisao da je nevjerovatno da premijer RS Radovan Višković se hvali time da se redovno isplaćuju plaće i penzije.

- 100 dana je ogroman period. Ali Vlada koja se hvali da samo ispunjava svoje obaveze, ne treba da vlada. Jedva su našli tri ministra. Ja nisam ni znao ko su ti ljudi. Ta je ministarica došla na jedan događaj, nisam znao ko je ona dok se nije predstavila, umalo se nisam sudario sa njom. To su potpuni anonimusi - kazao je Stanivuković.

"Ništa nije bilo"

On je podsjetio da su u Vladi RS obećali da će se obračunati sa neistomišljenicima, a da ništa nije bilo od toga.

- Mi u ovih sto dana ništa nismo vidjeti osim priča da će se nešto desiti, a ništa se nije desilo. Pozivam ih da kažu šta je to veliko u ova tri mjeseca bilo - naglasio je Stanivuković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.