PRUŽILI JOJ PODRŠKU

Miličević: Trivić poslala jasnu poruku, pređena crvena linija

Miličević je rekao da je "na neke ranije prelaske iz SDS-a ostao suzdržan i strpljiv ali da je sada crvena linija pređena"

Milan Miličević i Jelena Trivić. Printscreen

H. J. I.

22.5.2023

Jelena Trivić je poslala jasnu poruku SDS-u tako što je dan prije održavanja Skupštine Narodnog fronta objavila prelazak narodnog poslanika SDS-a, rekao je vršilac dužnosti predsjednika SDS-a Milan Miličević i dodao da je pređena crvena linija.

"SDS joj pružio maksimalnu podršku"

Miličević je rekao da je "na neke ranije prelaske iz SDS-a ostao suzdržan i strpljiv ali da je sada crvena linija pređena". 

Miličević je naveo da su "SDS i on pružili Trivić maksimalnu podšku kao zajedničkom opozicionom kandidatu za predsjednika RS i da je njenu kampanju iznio SDS uz podršku PDP-a i Liste za pravdu i red Nebojše Vukanovića".

Lične ambicije

- Svi znaju da te kampanje bez SDS-a ne bi moglo uopšte biti. Tako je bilo i sa organizacijom protesta koji su održani u Banjoj Luci poslije izbora a kojih bez SDS-a ne bi ni bilo moguće organizovati - naveo je Miličević.

On je ukazao na usitnjavanje opozicionog djelovanja koje "samo koristi trenutnoj vlasti u RS ali da to neki nisu željeli shvatiti niti čuti zaslijepljeni svojim ličnim ambicijama", te dodao da se SDS nada da još ima vremena, mudrosti i želje da opozicija krene zajedničkim putem, saopšteno je iz SDS-a.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.