BROJNI KOMENTARI

Žestoka rasprava na društvenim mrežama Hadžiomerovića i nekadašnjeg Dodikovog oponenta, a sada savjetnika

Kažem ti, velika si provala postao, naveo je Hadžiomerović

Bakir Hadžiomerović i Ognjen Tadić. Avaz - Anadolija

S. S.

19.8.2023

Na društvenim mrežama se vodila žestoka rasprava između nekadašnjeg opononenta, a sada sadašnjeg savjetnika Milorada Dodika Ognjena Tadića i bivšeg novinara i direktora JP Sarajevo Bakira Hadžiomerovića.

- Očekujem da prijestolonasljednik K. Šmit svu nepokretnu imovinu u FBiH upiše na sebe. Već ima zakon da je njegova volja zakon i da onaj ko ga ne sluša ide u zatvor, već ima podanike koji su prihvatili rušenje ustavnog poretka FBiH i već ima svoju vladu FBiH. Još samo krunisanje – naveo je Tadić.

Uslijedila je brza reakcija Hadžiomerovića.

- Ljudi, javio se novopečeni krkanov "savetnik", turistički vodić sa "srpskog, kar'na mora"... Ognjene, a gdje ti ljetuješ?

Nakon toga je Tadić rekao da kada pitao Hadžiomerovića koliko ima strana svijeta on bi rekao da postoje samo zapad i sjever.

- Ne priznaje ni jug ni istok zbog toga što kada god sa svog prozora pogleda ka istoku i jugu vidi samo RS. Da ima dvogled vidio bi je i na sjeveru i zapadu – poručio je Tadić.

Hadžiomerović mu je odgovorio da je postao „velika provala“.

- Bravo! Kažem ti, velika si provala postao... Smešno Neši, Siniši se smeši. A nekad si pokazivao tendencije da postaneš "Čovek"...Unatoč "srpskom nepostojećem moretu u PCK". A bio si mlad, kako film kaže, hoćeš da jedeš, hoćeš da... Šteta, vjeruj mi.

Tadić je zaključio riječima:

- De se čovječe skini s moje lajne. Bio si blokiran par godina, jer si dosadan i vulgaran. Za rođendan Č. Bukovskog sam vas sve amnestirao i deblokirao, ali ti baš nemaš pristojnosti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.