ISPRED UKC-A RS

Stanivuković upitao Đajića da li pere veš ili pare: Govor mu prekidan muzikom

Moje pitanje šefe, doktore Đajiću je koji prašak koristiš za veš, izgleda da si pobrkao neke praškove, rekao je

Draško Stanivuković. Screenshot

S. S. / Nezavisne

20.8.2023

Gradonačelnik Banjeluke Draško Stanivuković održao je konferenciju za medije ispred UKC RS, gdje je govorio "o sumnjivim javnim nabavkama rukovodstva ove ustanove", a sam početak manifestacije prekidan je glasnom muzikom od strane pristalica direktora UKC Vlade Đajića, pišu Nezavisne.

- Evo vidite ko uznemirava pacijente, mi ćemo sačekati da oni prođu pa ćemo nastaviti naše - kazao je Stanivuković, koji je na današnju konferenciju stigao u pratnji pristalica koji su nosili transparente na kojima piše: "Da li Đajić pere veš ili pere pare?".

Rabota vrlo jednostavna

- Rabota otkrivanja kriminala na UKC-u je vrlo jednostavna, golim okom se ovdje vidi i kriminal i korupcija. Danas smo došli ovdje da pitamo doktora da li pere veš ili pare i kako je moguće da ono što su 2019. godine plaćali, 5,6 miliona, a ista rabota danas košta 13,3 miliona maraka, kome ide ta razlika od šest ili sedam miliona - kazao je Stanivuković.

Dodaje da ta razlika ide na koncerte raznih jagodica, bobica, i ostalih izvođača koji truju omladinu.

- Jasno je da mi nemamo direktora UKC, već imamo menadžera noćnih klubova. Moje pitanje šefe, doktore Đajiću je koji prašak koristiš za veš, izgleda da si pobrkao neke praškove - kazao je Stanivuković.

Stvari nazvati pravim imenom

Dodaje da se ne radi o pranju veša, već, kako kaže, pranju para i da se stvari moraju nazvati pravim imenom.

Transparente i automobil sa ozvučenjem su imale i pristalice direktora UKC koji su puštali glasnu muziku, među kojima i pjesmu "Ne može nam niko ništa" i natpise na kojima su ispisani pozivi sa sutrašnji skup građana.

Podsjećamo, predsjednik Gradskog odbora SNSD Banjaluka i direktor UKC RS Vlado Đajić, pozvao je građane da sutra. 21. avgusta od 16 sati dođu na protestni skup ispred Gradske uprave pod sloganom "Dosta je samovolje Draška Stanivukovića".

- Mora se i narod nešto pitati. Mi želimo bolju i ljepšu Banju Luku. Vidimo se - poručio je Đajić u objavi na društvenim mrežama, pišu Nezavisne.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.