BANJA LUKA

Poskupljenje parkinga izazvalo rat političara u RS: SNSD najavio blokadu saobraćaja, Stanivuković ih kritikovao

Bez imalo empatije i političkog takta oni to rade baš danas na svojevrsni dan borbe protiv nasilja, kazao je Stanivuković

Draško Stanivuković i Vlado Đajić. Facebook

N. H.

16.8.2023

Poskupljenje parkinga u Banjoj Luci napravilo je haos među političarima u manjem bh. entitetu. Vlado Đajić i odbornici SNSD-a za danas su najavili blokadu saobraćaja kod Gradske uprave.

Poskupljenje parkinga

Oni su na više lokacija u gradu polijepili plakate u kojima piše da će protest i blokada saobraćaja trajati samo pet minuta zbog poskupljenja parkinga. Na potpisu naveden je predsjednik Gradskog odbora SNSD, Vlado Đajić, piše Srpskainfo.

Ovo je prvi protest koji će biti organizovan zbog poskupljenja parkinga Jedan sat parkiranja u nultoj zoni je tri KM, u prvoj dvije KM, a u drugoj zoni jednu KM.

Reakcija na blokadu

Na najavljenu blokadu ulica reagovao je i gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković. Istakao je da GO SNSD na Dan žalosti, koji je proglašen u manjem bh. entitetu, organizuje protest koji se mogao održati jučer ili sutra.

- Bez imalo empatije i političkog takta oni to rade baš danas na svojevrsni dan borbe protiv nasilja, gdje su najavili i blokade ulica. Prijavićemo MUP-u ovaj nenajavljeni skup i blokadu ulica – istakao je Stanivuković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.