NEMILOSRDNA PREMA DODIKU

Helena Javor - Ibrahimbegović u CKSK: Ti nisi kum, a ovo nije Sicilija! Ti si Milokrad!

S obzirom da ti karijera političara već odavno propada, predlažem da odeš u estradne vode, kazala je

Helena Javor-Ibrahimbegović. Screenshot/Face

N. H.

28.10.2023

Urednica portala "Dnevnog avaza" Helena Javor - Ibrahimbegović gostovala je na Face televiziji u rubrici CKSK.

- Ako ne znate kako da okupite porodicu na jednom mjestu - pitajte Milorada Dodika. Doduše, on je to uspio na crnoj listi SAD ali Bože moj - bolje išta nego ništa.

Gorica i Igor Dodik završiše na ne tako slavnoj listi, rame uz rame sa babom. Što bi se u narodu reklo, od zla oca i još gore kvazi političke figure.

A onda, kreće salva uvreda i napada.

Kažeš, nisi iznenađen, opet kriviš ambasadora Marfija. Pravo da ti kažem, i ja da sam na tvom mjestu ne bih bila iznenađena jer znam šta mi djeca rade. Za mene, zbog mene. Bez obzira što se to kosi sa moralnim načelima, vladavinom prava, zakonima… to su u tvom svijetu sve sitnice. Ali otkrit ću ti malu tajnu – ti nisi kum a ovo nije Sicilija.

A s obzirom da ti karijera političara već odavno propada, predlažem da odeš u estradne vode – svakako se prihvatiš mikrofona na svakom opštenarodnom veselju. Vjerujem da ćeš biti dobrodošao na raznim zborovima, a američku turneju ipak preskoči.

Nadam se da ćeš do karijere pevaljke u usponu da riješiš problem sa leđima. Tu se ipak mora satima stajati, ne kite se oni koji sjede - kazala je Javor - Ibrahimbegović između ostalog.

Njen komentar pogledajte u videoprilogu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.