DRUŠTVENE MREŽE

Zuhrić: Koga god da DF kandiduje pobijedit će Mandića, Mandić: Hajde ti, Željke ti, povedi i "Svu bol svijeta"

Možda skupa budete imali više od 1000 glasova ili bar malo više od vaše vedete u vijeću, "gospodina" Đenana Džeke Muminovića, naveo je Mandić

Albin Zuhrić i Srđan Mandić. Twitter - Facebook

S. S.

8.11.2023

Nakon što je i definitivno propao pokušaj referenduma za opoziv načelnika Općine Centar, na društvenim mrežama je uslijedio obračun načelnika Mandića (NS) sa zastupnikom DF-a u Skupštini KS Albinom Zuhrićem.

- Dobro je što nema opoziva Mandića ovako blizu lokalnih izbora, trošiti novac i baviti se organizacijom izbora, da bi to opet radili za 10 mjeseci, je suludo. Građani će ga na izborima opozvati svakako, jer nema goreg načelnika u kantonu, i šire. Loše je što se u općini još jednu godinu neće raditi ništa, kao što se nije radilo ni do sada. Ne treba nikada zaboraviti da Općina Centar ima veći budžet nego neki kantoni, a Mandićev mandat se završava sa par urađenih trotoara i klackalica - naveo je Zuhrić.

Nije se čekalo dugo na reakciju Mandića:

- Pozivam te da se kandiduješ dogodine. Da konačno vidimo znaš li išta raditi osim pisati gluposti. Klackalicu sigurno ne znaš, ni popraviti ni napraviti.

Zuhrić je uzvratio da koga god da DF kandiduje da će ga pobijediti, a da Mandić zbog "nerada i prevare građana izgubio i da je jedini kandidat".

- Hajde ti, Željke ti. Povedi i "Svu bol svijeta". Možda skupa budete imali više od 1000 glasova ili bar malo više od vaše vedete u vijeću, "gospodina" Đenana Džeke Muminovića. On vam je slika i prilika politike koju vodite. Čekam vas - istakao je Mandić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.