BEOGRAD

Dodik s Šapićem: Pozivam sve one koji su vezani za RS da podrže njegov tim

U Srbiji imamo patriotske snage koje su predvođene Aleksandrom Vučićem koje su uvijek pokazale dobar odnos prema RS, rekao je

Milorad Dodik i Aleksandar Šapić. Platforma X

S. S.

1.12.2023

Predsjednik RS Milorad Dodik sastao se danas u Beogradu sastao s Aleksandrom Šapićem, donedavnim gradonačelnikom ovog grada i kandidatom za istu funkciju.

On je kazao da podržava Šapića da na izborima dobije većinu i da nastavi posao koji je dobro radio.

- Pozivam sve one koji su na bilo koji način vezani za RS da podrže njegov tim i njega u naporima da nastavi svoj posao koji je do sada uspješno radio. U Srbiji imamo patriotske snage koje su predvođene Aleksandrom Vučićem koje su uvijek pokazale dobar odnos prema RS. Smatramo da je sasvim prirodno da politički podržimo te političke opcije.

Sa druge strane, imate one koji pokušavaju da devastiraju RS, smatrajući da ne treba da postoji. To su naši protivnici. Tokom svih ovih godina saradnje s predsjednikom Vučićem i gradonačelnikom Šapićem uvijek je bilo pitanje prema RS - šta treba pomoći. Ne jer smo u stanju socijalne potrebe, nego pitanje ljudi, srpskog naroda, braće. Zato sam zahvalan za pomoć za gradsku kuću u Sokocu, koju ćemo zajedno graditi - naveo je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.