ČETVRTI DAN POTRAGE

Nastavljena potraga za Midhatom Dedovićem (62): Svaka informacija je dobrodošla

U današnjoj potrazi bilo je uključeno više od 40 pripadnika GSS-a Novi Grad Sarajevo, članova porodice i pripadnika PU Novi Grad

Dedović: Nestao 28. novembra. Facebook

E. Ć.

3.12.2023

Pripadnici GSS-a Novi Grad nastavili su potragu za Midhatom Dedovićem (62), koji je posljednji put viđen 28. novembra u naselju Boljakov potok.

Od tada mu se gubi svaki trag, a u današnjoj potrazi bilo je uključeno više od 40 pripadnika GSS-a Novi Grad Sarajevo, članova porodice i pripadnika PU Novi Grad.

- Četvrti dan potrage za nestalim Midhat Dedović koji je posljednji put viđen u novogradskom naselju Boljakov potok 28.11. oko 20:30 časova od kada mu se gubi svaki trag.

Danas je bilo uključeno preko četrdeset pripadnika Službe civilne zaštite Općine Novi Grad Sarajevo GSS Novi Grad Sarajevo i članova porodice, pripadnika PU Novi Grad gdje je vršena pretraga nepristupačnih terena na području Općine Novi Grad Sarajevo.

Molimo sve naše sugrađane koji bilo šta znaju o okolnostima nestanka našeg sugrađanina da obavjeste Policiju na broj 122 ili na dežurni broj GSS Novi Grad Sarajevo +387 62 112 700 - naveli su iz GSS Novi Grad Sarajevo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.