LIVNO

Radionica o biciklizmu u turizmu okupila zaljubljenike u ovaj sport

Radionica je osmišljena kao finalni događaj kako bi okupila zaljubljenike u biciklizam

Radionica o biciklizmu. Fena

FENA

20.12.2023

U sklopu provedbe projekta "Biciklom kroz Livno" u srijedu je u prostorijama Linnovate Business Parka u Livnu održana radionica o biciklizmu u turizmu.

Radionica je osmišljena kao finalni događaj kako bi okupila zaljubljenike u biciklizam, od početnika do iskusnih vozača, te pružila platformu za razmjenu iskustava, učenje novih tehnika i proširenje znanja o biciklizmu, kazao je direktor Linnovate Business Parka Nikola Periša.

Promotivna vožnja

Pored radionice održana je promotivna biciklistička vožnja na relaciji Livno - Crna Stina - Livno.

- Iznimno smo zadovoljni i sretni što projekt "Biciklom kroz Livno" privodimo kraju, ili bolje rečeno što smo njime započeli jednu kvalitetnu i održivu ideju za unaprjeđenje sadržaja za bicikliste i turiste koji posjećuju naš grad. Na radionici smo se upoznali koje su glavne karakteristike cikloturista, biciklista i što im je sve potrebno u jednoj destinaciji za kvalitetan boravak – istaknuo je Periša.

Četiri označene staze

Podsjetio je kako do sada na području Livna nisu postojale označene biciklističke staze, a zahvaljujući ovome projektu sada imaju četiri označene s preko 100 kilometara biciklističke staze.

- Vjerujemo kako je ovaj projekt savršena polazna točka za daljnji razvitak turističke i biciklističke ponude Grada Livna - naglasio je Periša.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.