NOVI DETALJI

Kćerka ubijenog Saše objavila fotografije novca polusestre: "Pa kažu motiv ljubavni problemi"

Dan prije nego što je ubijen kćerka (14) mu je, kako se sumnja, u dogovoru sa Andreom i Draženom, izdrobila tablete u limunadu

Tamara Kulišić. Telegraf.rs

S. S. / Telegraf.rs

4.2.2024

Kćerka svirepo ubijenog Saše Kulišića, Tamara Kulišić oglasila se na svom Instagram profilu gdje je objavila fotografije novca sa profila mlađe polusestre, za koju se sumnja da je majci pomagala oko ubistva, sipajući lijekove ocu u limunadu.

Na fotografijama se mogu vidjeti novčanice u eurima i markama, a Tamara je ispod njih navela da sumnja da je motiv ovog jezivog zločina ljubavna veza njene maćehe, kako se ranije pisalo, piše Telegraf.

Story najstarije kćerke. Instagram

- Pa kažu motiv ljubavni problemi... Sliku objavila kćerka osumnjičene - napisala je Tamara.

Podsjetimo, Saša je pronađen mrtav 30. januara u šumi kraj izletišta Preslice pokraj Doboja, vezanih ruku i nogu, sa brojnim ubodnim ranama po tijelu. Sumnja se da je već neko vrijeme bio na meti supruge i kćerke (14) te da su ga trovale lijekovima.

Tamarin story. Instagram

Dan prije nego što je ubijen kćerka (14) mu je, kako se sumnja, u dogovoru sa Andreom i Draženom, izdrobila tablete u limunadu. Kada je Saša omamljen zaspao, pozvala je majku i Dražena da ih o tome obavijesti, ostavljajući otključana vrata kuće, kako bi mogli nesmetano da uđu.

Oni su po dolasku, kako se sumnja, djevojčici rekli da ode u dnevnu sobu i zatvori vrata. Omamljenog Sašu su u spavaćoj sobi pretukli do krvi, vezali mu kanapom ruke i noge, a lice su mu oblijepili sivom selotejp trakom. Potom su ga ubacili u automobil i odvezli u šumu, gdje je dobio četiri uboda oštrim predmetom u predjelu stomaka. U šumi je ostavljen da umre... Nedugo nakon što je tijelo pronađeno, policija je uspjela da locira Dražena i uhapsi ga, a potom je u Banjoj Luci uhvaćena i Andrea. Dan nakon ubistva privedena je i maloljetna kćerka. Svima je određen pritvor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.