USPJEŠNO POSLOVANJE

Igman Konjic u Saudijskoj Arabiji potpisao ugovore vrijedne 80 miliona maraka

Na ''World Defense Show'' sajamu vojne industrije konjički Igman potpisao dva ugovora sa s Nacionalnom gardom i Ministarstvom odbrane KSA

Kruna uspješnog poslovanja. Igman dd Konjic

D. Dž.

7.2.2024

Kompanija namjenske industrije ''Igman'' d.d. Konjic danas je na sajmu vojne industrije ''World Defense Show 2024'', koji se održava u Saudijskoj Arabiji, svečano potpisala dva nova ugovora u vrijednosti od 80 milijuna KM. ''World Defense Show'' sajam vojne industrije koji se od 4. do 8. februara održava u glavnom gradu Saudijske Arabije Rijadu, okupio je i ove godine više od 750 izlagača iz više od 45 zemalja, a među zvaničnicima koji su prisustvovali prestižnom događaju za umrežavanje, partnerstvo i razmjenu znanja u domeni obrambene industrije bili su i predstavnici Bosne i Hercegovine i kompanije ''Igman'' d.d. Konjic. 

Priliku za susret s poslovnim partnerima, izaslanstvo kompanije ''Igman'' predvođeno direktorom Đahidom Muratbegovićem i izvršnim direktorom Arminom Sarajlićem, u pratnji veleposlanika Bosne i Hercegovine u Kraljevini Saudijskoj Arabiji Razima Čolića, iskoristilo je za potpisivanje značajnih ugovora s Nacionalnom gardom i Ministarstvom odbrane KSA.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.