NOVI SLUČAJ FEMICIDA

Porodica Kahrimanović tvrdi: Ubijena Amra nije bila ni u kakvoj vezi s ubicom Ćustendilom

Sin i brat ubijene su naveli da je Karimanović bila časna i poštena žena u vjeri

Ćustendil je sinoć usmrtio Kahrimanović. Avaz

8.2.2024

U Tuzli je sinoć došlo do novog slučaja femicida u BiH - pripadnik MUP-a TK Elvis Ćustendil je s više hitaca iz službenog pištolja usmrtio Amru Kahrimanović koja je na licu mjesta preminula.

Nedugo zatim Ćustendil je pobjegao, a brzom intervencijom Specijalne jedinice MUP-a TK, uhapšen je ispred zgrade u kojoj je živio. Kako je potvrdio i Dževad Korman, komesar MUP-a TK, Ćustendil je bio u alkoholiziranom stanju. 

Portal "Avaza" je kontaktirala porodica ubijene Kahrimanović koja je demantirala navode da su ona i Ćustendil bili u nekoj vrsti odnosa.

Sin i brat ubijene su naveli da je Karimanović bila časna i poštena žena u vjeri. 

Podsjećamo, Ćustendil nije bio na dužnosti kobne noći. U lokal je došao s prijateljima s kojima je pio. Sat prije ubistva desio se incident u lokalu, zbog čega je pozvao policiju jer je jedan od njegovih "kolega" s kojima je sjedio narušao javni red i mir.

Kahrimanović je, kako su naveli očevici, zahtijevala od gostiju da napuste lokal, tražeći da plate šta su popili i da idu, ali je Ćustendil, koji je bio česti gost ovog lokala, to odbio. Nakon toga, došlo je do prepirke između nesretne žene i policajca, zbog čega je Ćustendil izvadio pištolj i ispalio više metaka u nju. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.