ICERTIAS IZ ŠVICARSKE

"Dnevni avaz" dobio medalju za kvalitet

ICERTIAS sa sjedištem u Švicarskoj prepoznala je "Dnevni avaz" kao vodeći brend u kvaliteti u kategoriji dnevne novine u BiH

"Dnevni avaz" dobio medalju za kvalitet. Avaz

Avaz.ba

19.2.2024

U svijetu gdje se kvalitet i povjerenje čitatelja smatraju ključem uspjeha, s ponosom ističemo da je “Dnevni avaz” prepoznat kao lider u kvaliteti na medijskom tržištu u Bosni i Hercegovini i to zahvaljujući prestižnom istraživanju QUDAL - QUality meDAL za januar 2024.godine.

Naime, međunarodna nezavisna organizacija za certifikaciju i istraživanje tržišta ICERTIAS sa sjedištem u Švicarskoj prepoznala je "Dnevni avaz" kao vodeći brend u kvaliteti u kategoriji dnevne novine u Bosni i Hercegovini, a prema istraživanju QUDAL - QUality meDAL za januar 2024. godine.

U istraživanju iz januara sudjelovalo je 1.200 sudionika iz BiH, koji su na pitanje: "Navedite naziv dnevnih novina koji po vašem ličnom iskustvu i mišljenju nudi apsolutno najviši nivo kvaliteta na bosanskohercegovačkom tržištu", odgovarali sa: "Dnevni avaz".

Istraživanje QUDAL - QUality meDAL prepoznaje kompanije, proizvode i usluge najviše kvalitete na osnovu mišljenja potrošača.

- Ovo priznanje je potvrda vaših uzornih standarda i predanosti izvrsnosti - naveli su iz ICERTIAS-a u poruci našoj medijskoj kući kojom nas obavještavaju o dodjeljivanju medalje za kvalitet.

Certifikat medalje kvaliteta koju je ICERTIAS dodijelio Avazu. Avaz

Treba napomenuti da se ovo priznanje ne može kupiti, već se dodjeljuje kompanijama čiji proizvodi i usluge zauzimaju prvo mjesto po mišljenju potrošača u relevantnim kategorijama.

Također, kompanije ne mogu samostalno aplicirati za QUDAL priznanje. Umjesto toga, ICERTIAS provodi nezavisna istraživanja gdje potrošači nominiraju kompanije na osnovu vlastitih iskustava i mišljenja.

- Zahvaljujemo našim vjernim čitateljima koji su prepoznali i vrednovali naš rad. Ova nagrada je posvećena svima koji doprinose da “Dnevni avaz” ostane pouzdan i cijenjen medij - saopćeno je iz Uprave avaz roto-pressa povodom dodjele medalje za kvalitet.

Inače, dosad su QUDAL priznanje ICERTIAS-a u svojim kategorijama dobili i Acibadem, Uniqa, Jana, Telemach, Allianz, Elle, Henkel, Nike…

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.