NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

U dvobroju "Dnevnog avaza" čitajte: Borba za šefa bh. USKOKA

"Avaz" je posjetio porodicu Nazifa Mujića, dobitnika "Srebrenog medvjeda": Pogledajte u kakvim uslovima borave, žive u baraci bez struje i vode

Naslovnica dvobroja "Dnevnog avaza". Avaz

Avaz.ba

2.3.2024

U dvobroju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH, čitajte: Borba za šefa bh. USKOK-a, u utrci su ostala četiri kandidata.

Za poziciju šefa federalnog USKOK-a prijavilo se sedam kandidata, od kojih je četvero ostalo u utrci za ovu poziciju. Riječ je o konkursu Visokog sudskog i tužilačkog vijeaća Bosne i Hercegovine koji je okončan prošle sedmice.

"Avaz" je posjetio porodicu Nazifa Mujića, dobitnika "Srebrenog medvjeda": Pogledajte u kakvim uslovima borave, žive u baraci bez struje i vode.

Novi problemi za džepove građana, cijene ponovo rastu. Uporedili smo: Maslac u BiH košta 8, a u Hrvatskoj 3 KM.

Šef bh. diplomatije Elmedin Konaković se javio za naš list iz Antalije, poslavši jasnu poruku: Nećemo pristati na bilo čije ucjene.

Puno priče, malo rezultata. Analizirali smo šta su sve za tri godine uradili sarajevski načelnici. Pročitajte ko je ispunio najviše, a ko najmanje datih obećanja.

Čitajte detalje filmske potjere u kojoj su hrabri pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo uhapsili dvije osobe: Krijumčari migranata su sve opasniji.

Za vikend ćemo dobiti odgovor na pitanje - je li Sarajevo bordo ili plavo? U nedjelju je na rasporedu okršaj fudbalera Željezničara i Sarajeva, a derbi su najavili bivši asovi dva kluba.

Našim čitaocima u dvobroju donosimo i poklon prilog "Panorama".

Printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.