KADAR PDP-A

Stanivuković: Ne samo da ću biti kandidat za gradonačelnika, nego ću ponovo biti na čelu Banje Luke

On je dodao šta bi se desilo ukoliko ne bi dobio očekivanu podršku

Draško Stanivuković. RTV BN

S. S.

7.3.2024

Ne samo da ću biti kandidat za gradonačelnika na lokalnim izborima u oktobru nego ću ponovo biti gradonačelnik Banje Luke jer iza mene stoje rezultati, rekao je aktuelni gradonačelnik najvećeg grada u entitetu RS Draško Stanivuković u emisiji „MAT“ BN televizije.

Stanivuković je istakao da vjeruje da ono što radi u Banjoj Luci ima podršku većinskog dijela ljudi u Predsjedništvu PDP-a, te da ću dobiti njihovu podršku za sljedeće lokalne izbore.

- Iza mene stoje konkretna djela i uspjesi u Banjoj Luci, a to i jeste moj politički program - kaže Stanivuković.

On je dodao šta bi se desilo ukoliko ne bi dobio očekivanu podršku.

- Ako me neko i neće, vjerujte mi da je nekad slađe otići i bez toga, prekucati igricu i pobijediti na izborima. Ja sad kažem da će tako i biti. Svojoj stranci sam 2018. godine rekao da ću donijeti 10.000 glasova jer sam znao da toliko vrijedim i da to mogu. 2020. godine sam rekao da ćemo pobijediti u Banjoj Luci, a 2022. sam rekao da će opozicija zakucati u Banjoj Luci, kao što se i desilo. Sad kažem da će 2024. godine biti ubjedljivija pobjeda PDP-a i naših koalicionih partnera nego 2020. godine, pobjeda sa većom razlikom - rekao je Stanivuković.

Odgovarajući na pitanje zašto je sa kritike Milorada Dodika prešao na kritiku predsjednika Gradskog odbora SNSD-a Banja Luka Vlade Đajića, Stanivuković odgovara da su se pozicije promijenile.

- Ja sam nekada bio narodni poslanik i kritikovao sam vlast RS i nivo BiH. Tada su izvještaji dolazili do mene i ja sam radio svoj posao. Kad sam počeo da vodim Banju Luku, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a je bio Igor Radojičić, a danas je to Vlado Đajić - objašnjava Stanivuković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.