GRADONAČELNIK BANJE LUKE

Stanivuković poručio političkom protivniku: Ninković može držati pres ispod zadnjice konja

Neka zna Ljubo Ninković da će na ovoj kružnoj raskrsnici kod Ekvatora biti i park i Tvrtko na konju, kazao je Stanivuković

RTV BN

D. H.

11.3.2024

Ministarstvo nam je ukinulo građevinsku dozvolu, kada je riječ o kružnom toku kod Ekvatora, a to ništa drugo nije nego politički potez, izjavio je ovo Draško Stanivuković, gradonačelnik Banje Luke.

"Ne rušim ono što je dobro"

- Ulica kraj Tropika nema dozvolu, pa ja ne pokrećem to pitanje radi dobrobiti Banje Luke - rekao je on, te dodao da ne ruši ono što je dobro za Banju Luku, te da Rebrovački kružni tok ima odstupanja.

- Neka zna Ljubo Ninković da će na ovom kružnoj raskrsnici kod Ekvatora biti i park i Tvrtko na konju, a on može držati pres ispod zadnjice ovog konja - rekao je on, te dodao da će ga ispod konja dočekati stolica.

Ljubo Ninković, predsjednik Skupštine grada Banja Luka, danas će održati pres konferenciju prekoputa "Ekvatora" a u vezi s izgradnjom i rekonstrukcijom kružnog toka pored tog tržnog centra.

Stanivuković je još istakao je da je SNSD pokazao raznolikost svojih opstrukcija.

Ukinuli prihod

Oni su, kako kaže, potpuno ukinuli prihod od poreza na nepokretnost.

- Svojom surovosti su nas stalno iznenađivali, ali ovo je 10 miliona koji su već bili planirani u budžetu. Ima li ijedan grad da nema poreza. Ovo je finansijski kolaps, jer je riječ o novcu koji se treba podijeliti svim ustanovama u Banjoj Luci Centru za socijalni rad, Domu zdravlja i drugim institucijama, kao i za socijalna davanja - rekao je on, te dodao da će zakazati sjednicu.

- Sutra ću organizovati sastanak u 11 sati i zvat ću sve odbornike pojedinačno kako bi vratili porez na nepokretnosti, da bi Banja Luka živjela, te da se dogovorimo o održavanju sjednice - rekao je on.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.