PREDSJEDNICA NF

Trivić: Kada Dodik, najveći izdajnik srpskog naroda, me nazove sramotom za ovaj narod, smatram to komplimentom

Ono što želim poručiti javnosti RS i što javnost treba da zna, jeste da meni Milorad Dodik nije ništa dao, niti omogućio, da bi mi mogao to oduzeti

Jelena Trivić i Milorad Dodik. Facebook

S. S.

1.4.2024

Predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić prokomentarisala je izjavu predsjednika RS Milorada Dodika da je sramota za srpski narod što postoje ljudi poput Trivić.

- Za mene lično, ovakva kvalifikacija od najvećeg izdajnika srpskog naroda, Milorada Dodika, predstavlja najveći kompliment. Neću previše podsjećati kako se on dočepao vlasti, na čijim transporterima, šta je sve govorio ranije, pa promijenio ploču. Sve su to manje-više opštepoznate stvari.

Ono što želim poručiti javnosti RS i što javnost treba da zna, jeste da meni Milorad Dodik nije ništa dao, niti omogućio, da bi mi mogao to oduzeti. Pogotovo ne pravo da politički djelujem i borim se protiv antinarodnog sistema koji je on stvorio. I to ću nastaviti da činim dok sam živa.

Miloradu Dodiku ne želim ništa da poručim jer je on već jednom nogom na političkoj deponiji i nije vrijedan komentara. Predugo je sadio tikve s đavolom, koje mu se sad odbijaju od glavu, pa su mu za to očigledno svi drugi krivi, osim njega samog - navela je Trivić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.