PREMIJER RS

Višković sutkinji Uzunović: Znam da si bila pripadnica Armije RBiH, nisi se borila za ovakvu BiH

U pamet, dozovi se i javi se da idemo na kafu. Prekini lakrdiju i spasi obraz

Višković: Obratio se sutkinji Uzunović. Dejan Rakita / PIXSELL

E. Ć.

17.4.2024

Premijer RS Radovan Višković obratio se na današnjoj konferenciji za medije Milorada Dodika. Tom prilikom je imao poruku za sutkinju Suda BiH koja rukovodi slučajem predsjednika manjeg bh. entiteta Senu Uzunović, koju je pozvao da "spasi obraz".

- Predstava i dalje traje, ali se dešava da glavni glumci počinju da mijenjaju uloge. Sena ide putem Strike i shvatila je da to nije taj proces koji je mislila tako arogantno računajući da će to završiti za 15 dana. Tužilaštvo više nervira Senu nego optuženu stranu.

Ja imam prijedlog pošto vidim da Tužilaštvo kao dokazne materijale prenose šta su pisali koji mediji, evo neka uzme sve naše izjave, mi koji smo od početka govorili za ovu smijuriju i lakrdiju. 

Kada čujete za ovako eminente pravnike i advokate s više od 40 godina staža i kada oni kažu da ovakvo nešto nisu vidjeli. Onda, Seno, imaš lako rješenje: Spasi obraz dok ga imaš - rekao je Višković.

Višković je dodao kako zna da je "Uzunović bila pripadnica Armije BiH". 

- Znam da si bila pripadnica Armije RBiH, znam da se nisi borila za ovakvu BiH. Znam da se s tim ne slažeš, spasi sebe i sve nas u BiH ove smijurije. 

Vidio sam da ima simpatije prema nama i da će nas poslušati. U pamet, dozovi se i javi se da idemo na kafu. Prekini lakrdiju i spasi obraz - poručio je Višković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.