PRIVREDNA MANIFESTACIJA

I u završnici Mostarskog sajma veliki broj posjetilaca

Najposjećeniji štandovi s delicijama i onom gdje se predah pravi uz kafu

Sa Sajma danas - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+5
Meliha Smajkic

19.4.2024

Međunarodni sajam gospodarstva koji se ove godine u Mostaru održava jubilarni, 25.put ulazi u svoju završnicu. Uprkos hladnijem vremenu u odnosu na prethodne godine, ova privredna manifestacija i danas je privukla veliki broj posjetilaca.

Brojni izlagači imaju razne sajamske pogodnosti i nagradne igre, a najposjećeniji štandovi su bili oni koji su nudili autohtone domaće sireve, suhomesnate proizvode i druge razne delicije, a pogotovo, oni gdje se predah od duge šetnje paviljonima mogao napraviti uz omiljeni napitak-kafu.

Organizatori su istaknuli kako su više nego zadovoljni ovogodišnjim Sajmom, kako po broju izlagača i njihovoj kvaliteti tako i posjećenošću.

Danas su dodijeljena priznanja za izlagačima za najuspješniji nastup i za najbolja vina. Također, dodijeljena su i posebna priznanja i zahvalnice za promociju privrede i doprinos organizaciji Sajma.

Sajam, čiji je zemlja partner ove godine Republika Hrvatska, a na kojem se predstavlja više od 800 izlagača iz 30 zemalja svoja vrata zatvara sutra.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.