BIZNIS

Nenamjenski kredit do 50.000 KM i kamatnom stopom od 6,96 posto

"Sparkasse banka": Kreirali šparkastičnu akcijsku ponudu

Mi. K.

19.1.2015

Novu, 2015. godinu "Sparkasse banka" započinje sa akcijskom ponudom kreditnih proizvoda za sve namjene. Unutar šparkastične ponude klijenti mogu da odaberu kredit po svojoj želji i namjeni i pritom učestvovati u nagradnoj igri u kojoj banka daruje 300 mobitela Nokia Lumia 630.

U nagradnoj igri koja traje do 31. marta ove godine učestvuju svi klijenti koji odaberu neki kredit iz akcije.

U okviru promotivne akcije posebno se ističe nenamjenski kredit bez hipoteke do 50.000 KM sa rokom otplate do 10 godina i fiksnom nominalnom kamatnom stopom već od 6,96 posto.

sparkasticno
Zaštitno lice ove kampanje je Branko Đurić Đuro

- Svakodnevno nastojimo svojim klijentima ponuditi rješenje za sve finansijske potrebe. U ponudu su pored nenamjenskih kredita uključeni i stambeni krediti sa hipotekom te hipotekarni krediti koji su najbolji odgovor za ozbiljne investicije u većim iznosima na duže rokove, te koje možemo ponuditi po vrlo konkurentnim kamatnim stopama. Također, svim našim klijentima u toku akcije uz kredit odobravamo i kreditne kartice - kazala je Alma Kratovac Direktorica Sektora za poslovanje sa stanovništvom "Sparkasse banke".

Zaštitno lice ove kampanje je jedan od najprepoznatljivijih bosanskohercegovačkih glumaca - komičara, režisera i dramskih pisaca, Branko Đurić Đuro.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.