BIZNIS

BIHAMK Nastavlja trend rasta: Dostigao broj od 40.000 članova

Bit će uručeni prigodni pokloni i nagrade

Mi.K.

21.1.2015

Nastavljajući višegodišnji trend rasta članstva BIHAMK je prošlu godinu završio s više od 40.000 članova, čime je značajno premašen godišnji plan i ostvarena rekordna masovnost Kluba od njegovog osnivanja.

Kvalitet usluga  prepoznao je veliki broj građana koji su u BIHAMK-u pronašli pouzdanog partnera na polju sigurnosti na cestama, što potvrđuje i  visok procenat obnovljenih članstava.

Ovaj uspjeh je još veći ukoliko se ima u vidu činjenica da je prošla godina zbog ekonomske krize i dešavanja u našoj zemlji bila izuzetno nepovoljna za obavljanje ove vrste djelatnosti. BIHAMK spada u red malog broja srodnih organizacija u Evropi koja u posljednjih deset godina bilježi stabilan rast članstva.

Taj trend rezultat je pomno osmišljenje strategije i inovatinvog pristupa poslovanju što podrazumijeva konstantno ulaganje u razvoj novih usluga, povećanje obima pogodnosti za članove te implementaciju modernih tehnologija.  

Pored velikog interesa građana i kvaliteta usluga BIHAMK-a, za ostvarenje ovakvih rezultata posebno je značajna realizacija jednog od strateških projekata BIHAMK-a, dostupnost BIHAMK članstva svim zainteresovanim na cijeloj teritoriji BiH, kroz izuzetno jednostavan proces učlanjenja putem više od 500 lokacija za učlanjenja.

Ostvareni rezultati u okviru članstva predstavljaju veliki podstrek u BIHAMK-u  da se i u narednom periodu  nastavi predan rad na poboljšanju članskih usluga i pogodnosti.

Na promociji 40.000-tog članstva, koju će BIHAMK organizovati u četvrtak, 22. januara 2015. godine u svojoj poslovnici u 11 sati u znak zahvalnosti na ukazanom povjerenju, jubilarnom članu bit će uručeni prigodni pokloni i nagrade.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.