BIZNIS

Svečano otvaranje Korisničkog centra BIHAMK-a

Povodom obilježavanja 69. godišnjice postojanja

Mi.K.

3.2.2015

Povodom obilježavanja 69. godišnjice postojanja, u srijedu, 4. februara 2015. godine u centrali BIHAMK-a u 10:30 sati bit će organizovano svečano puštanje u promet Korisničkog centra BIHAMK-a.

Nakon deset godina stabilnog rasta i konstantnog ulaganja u razvoj novih usluga, protekla godina je bila izuzetno uspješna na svim poljima, a posebno na polju članstva i članskih usluga, tako da je BIHAMK ostvario povećanje broja članova od 20 posto te trenutno ima više od 41.000 aktivnih članova.

Korisnički centar BIHAMK-a je dio strategije ravnomjernog razvoja pratećih službi i daljni korak u razvoju i poboljšanju usluga našim članovima i građanima. Nakon otvaranja Korisničkog centra, u okviru programa obilježavanja godišnjice BIHAMK-a u hotelu "Hollywood" na Ilidži u 11:30 sati bit će održana Svečana Skupština BIHAMK-a.

U prisustvu članova Skupštine i brojnih gostiju, za poseban doprinos ostvarenju programskih ciljeva i zadataka BIHAMK-a, kolektivima i pojedincima će biti dodjeljena tradicionalna priznanja BIHAMK-a, zlatne i srebrne plakete i značke.

Također, u cilju poticanja saobraćajno-preventivnih aktivnosti, na svečanoj Skupštini i ove godine bit će uručena priznanja  "Najuspješnija škola" i "Najuspješniji nastavnik".

Na osnovu rezultata ostvarenih u prošlogodišnjem ciklusu saobraćajno-obrazovnih takmičenja,  najuspješnijom školom proglašena je OŠ "Poljice" iz Lukavca kojoj pored priznanja pripada i materijalna nagrada - biciklo za rad školske saobraćajne sekcije i dvije biciklističke kacige. 

Za najuspješnijeg nastavnika proglašen je Hasan Kasumović, nastavnik u istoj školi, kojem će pored priznanja biti dodjeljena i novčana nagrada u iznosu od 500 KM.

Svečanoj Skupštini BIHAMK-a prisustvovat će Predsjednik COFO-a, Koordinacijkog foruma  auto-moto klubova Srednje i Istočne Evrope, gospodin Danijel Starman i zvanična predstavnica Austrijskog auto-touring kluba (ÖAMTC) koja će jednom članu BIHAMK-a simbolično uručiti autosjedalicu za djecu, što je dio donacije od 150 autosjedalica koje će ovaj Klub uručiti BIHAMK-u.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.