RADIONICE

Brend u digitalnom svijetu

Uspješna poduzetnica Biljana Lovrinović prezentirat će 19. juna u DBC-u

Piše: Ml.D.

10.6.2019

Nakon uspješnog prvog DiaWorksa s Lilijan Sulejmanović, Biznis centar bh. dijaspore u Sarajevu nastavlja s organizacijom radionica s uspješnim poduzetnicima i poduzetnicama iz bh. dijaspore. Novu radionicu „Brend u digitalnom svijetu“ realizirat će s Biljanom Lovrinović 19. juna u DBC-u.  

- Biljana Lovrinović je uspješna poduzetnica s poslovnom adresom u SAD, koja je nedavno pokrenula i IT kompaniju u svom rodnom Travniku. S bogatim iskustvom u brendingu i marketingu, te razvoju web aplikacija i drugih IT rješenja, danas zapošljava tim mladih ljudi u BiH i već bilježi dobre poslovne rezultate. Njena mreža kontakata u SAD i iskustvo u povezivanju i saradnji su nešto što svakako može koristiti našim poduzetnicima, ali i mladima zainteresiranim za unapređenje poslovnih prilika - kaže Armin Alijagić iz Biznis centra bh. dijaspore.

Fokusirat će se na temu razvijanja brenda i izazova koje taj posao nosi u eri digitalne komunikacije. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem e-maila [email protected].

Iz DBC-a pozivaju sve zainteresirane da dostave ime i prezime, e-mail i broj telefona, a oni će vas kontaktirati o svim detaljima. Biznis centar bh. dijaspore nalazi se na Marindvoru u ulici Augusta Brauna 2/1, a radionica je zakazana za 19. juni u 17 sati, poručuju iz DBC-a.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.