BROJNE AKTIVNOSTI

Otvoren Konjic Summer Fest - Niz poslovnih aktivnosti na prvom danu

Business forum je bio posebno zanimljiv, s fokusom na razvoj grada Konjica i privlačenje investitora

Održana je i prva hercegovačka biznis utrka. Fena

FENA

1.7.2023

U petak, prvoga dana Konjic Summer Festa, održane su brojne aktivnosti namijenjene poslovnim profesionalcima, uključujući KSF EXPO, Business forum i Business run.

Brojne kompanije

Sajam KSF EXPO privukao je značajan broj kompanija koje su izložile svoje proizvode i usluge, stvarajući platformu za poslovno povezivanje i razmjenu iskustava.

Business forum je bio posebno zanimljiv, s fokusom na razvoj grada Konjica i privlačenje investitora. Forum je okupio predstavnike grada, biznismene te predstavnike raznih organizacija, stvarajući plodno tlo za diskusiju o razvojnim mogućnostima i suradnji, priopćili su organizatori.

Na kraju poslovnog dijela dana, održana je i prva hercegovačka biznis utrka, koja je privukla mnoge sudionike. Trakči su se okušali na stazi dugoj pet kilometara, a timsku pobjedu odnijela je kompanija NSoft.

Nakon poslovnih aktivnosti posjetitelji su mogli uživati u koncertu Nene Murića koji je održan na stadionu Partizanovo.

Program festivala nastavlja se u subotu nizom događaja, uključujući dječju utrku i relay muško-žensku utrku. Također, očekuje se održavanje popularnog Konjičkog cenera, deset-kilometarske stazom koja ide uz rijeku Neretvu.

Koncert Frenkija

U večernjim satima posjetitelji će moći uživati u koncertu Frenkieja, kontra i Indiga.

Konjic Summer Fest je festival koji nudi raznolik program koji obuhvaća sve generacije. Kroz tri ljetna dana, festival spaja sport, natjecateljski duh, dobru zabavu, poslovne mogućnosti i raznolike aktivnosti za mališane, stvarajući jedinstveno iskustvo za sve posjetitelje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.