CRNA HRONIKA

Specijalci tragaju za tijelima trojice nestalih

Na širem rejonu uz korito Vrbasa i Vrbanje

V. S.

14.8.2014

 

Jake policijske snage Specijalne jedinice policije (SJP) Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske i Centra javne bezbjednosti (CJB) Banja Luka i dalje tragaju za tri nestale osobe na banjalučkom području, ali za sada još bez konkretnih rezultata, izjavila je jučer za “Dnevni avaz” Marija Markanović, portparol CJB Banja Luka.

Dva grada

- Pretražujujemo korito Vrbasa i Vrbanje i širi teren na potezu Banje Luke i Čelinca – precizirala je ona.

Podsjetimo, prije devet dana,  prilikom većih poplava u Republici Srpskoj, na području Banje Luke i Čelinca nestali su Darko Stanojević  (37) i Goran Simić (29) , dok je pronađeno beživotno tijelo Petre Živković (42).

U koritu Vrbanje u mjestu Debeljaci za sada je pronađena olupina putničkog vozila za koje se pretpostavlja da pripada Stanojeviću. On se 5. avgusta Ladom Nivom udaljio od porodične kuće sa Živkovićevom u smjeru
“Crnog potoka” kod Čelinca.

Zapaljen auto

Istog dana nestao je i Simić u ulici Koste Jarića u Banjoj Luci, gdje je pronađeno njegov Mercedes.

- Tragamo i za Bojanom Koprenom (26) iz Banje Luke, koji je posljednji put viđen 7. jula u ugostiteljskom objektu u mjestu Kola, nakon čega mu se gubi svaki trag - kaže Markanović.

Dva dana poslije njegov nestanak je prijavljen CJB Banja Luka, a istog dana je u Kolima pronađeno njegovo zapaljeno motorno vozilo Opel Vectra bez tablica.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.