CRNA HRONIKA

Sahranjeni Jelena i Mihajlo Malinić stradali u nesreći na Palama

Cijela opština tuguje

Mi. K.

24.8.2014

Mnogobrojna porodica, rodbina, prijatelji, kolege i poznanici , okupili su se jučer na Gradskom groblju „Bare“ u Palama da upute posljednji pozdrav Jeleni Malinić (1977) i njenom sinu Mihajlu Maliniću (2005)  koji su u petak veče stradali u saobraćnoj nesreći.

Do udesa je došlo kada su se sudarili Škoda Fabia, kojom je upravljao vozač S.G., i Lancia, kojom je upravljala Jelena Malinić,  u mjestu Kalovita Brda, u blizini motela "Olimpik", u opštini Pale. Sudar se desio oko 19.30 sati, a povrijeđeno lice S.G. je prevezeno u Kasindol i njegovo stanje je stabilno.

Mr Jelena Malinić, bila je viši asistent na Filozofskom fakultetu na Palama, Univerziteta u Istočnom Sarajevu, a sin Mihajlo drugi razred osnovne škole.

Opelo je služeno ispred Crkve Uspenija Presvete Bogorodice, a više od 1.000 ljudi, je uz supruga Aleksandra Malinića i kćerku Mariju Malinić ispratilo Jelenu i Mihajla na vječni počinak.

S velikim bolom, tugom i suzama majka Ruža dozivala je ime svoje kćerke i unuka, koji su tragično i zauvjek nas napustili.

-Nema više moje Jelene, sine, Jelo, anđele bakin Mihajlo, zovi baku svoju, zovi - samo je dio žalosnog dozivanja majke I bake Ruže. Niko od prisutnih nije mogao ostati hladnokrvan, te da ne pusti suzu ili uzdah zbog stardalih.

U Palama je tišina i svi su pogođeni ovom nesrećom koja je odnijela dva života.

Prema nezvaničnim informacijama, osoba koja je izazvala nesreću bila je u vozilu “Audi” i koji je nakon udesa pobjegao s lica mjesta.

 

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.