CRNA HRONIKA

Nepovrijeđen vozač umro nakon stresa

U opštini Srbac saobraćajni sudar sa neobičnim ishodom

Lj. K.

29.9.2014

U srbačkom selu Povelič danas je sahranjen Nenad Vujanović (68) koji je proteklog vikenda na magistralnom putu Srbac-Nova Topola imao saobraćajnu nesreću u kojoj je ostao nepovrijeđen, ali mu je nakon desetak minuta pozlilo pa je umro na putu do Doma zdravlja Srbac.

Vujanović je vozio auto Seat Ibica njemačke registracije, a drugim vozilom Reno Megan je upravljao Igor Radumilo (32) iz Srpca. Nesreća se dogodila kada je Radumilo preticao jedno putničko vozilo i tom prilikom udario u Vujanovićev automobil koji je bio u fazi skretanja s kolovoza i prevrnuo ga na bok.

Prema riječima očevidaca, Vujanović, njegova supruga Nevenka i dvoje djece izašli su iz auta nepovrijeđeni, nakon čega su sa Radumilom počeli razgovor da li udes treba prijaviti ili ne. Nakon desetak minuta Vujanoviću je pozlilo pa je hitno prevezen u srbački Dom zdravlja, ali su ljekari konstatovali da je preminuo u putu.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice za sigurnost saobraćaja Gradiška, a nakon obdukcije znat će se da li je nesretni vozač doživio srčani ili moždani udar. Dionica ovog magistralnog puta od Poveliča do Prijebljega nema ni jedne krivine, ali se može nazvati crnom tačkom jer je u posljednjih 20-ak godina na njoj živote izgubilo preko 20 učesnika u saobraćaju.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.