MONSTRUOZNO Napadi su se dešavali 2015., a žrtva je dugo šutjela iz straha

Sadista djevojčicu vezao na tavanu, pržio strujom, a potom mučki silovao

Događaju svjedočili policajci

Alo.rs
25.08.2018 10:30

Foto: Printscreen

Dejvid Čelenor (David Chaleanor, 50) osuđen je na 22 godine zatvora jer je desetogodišnju djevojčicu fizički i seksualno zlostavljao! Brutalni napadi događali su se tokom 2015. godine, a žrtva je dugo šutjela iz straha.

Dejvid je djevojčicu zlostavljao svaki put kada bi došla u njegovu kuću. Žrtvu bi odveo na tavan, gdje bi je vezao, potom bi se on sam oblačio kao beba i krenuo brutalno da se iživljava nad djetetom.

Tokom suđenja izneseni su grozomorni detalji surovog zlostavljanja. Kako je navedeno, Dejvid bi djetetu na bradavice stavljao štipaljke kroz koje bi potom puštao struju. Tukao ju je bičevima, primoravao na seks i mučio satima.

Nije poznato je li žrtva s njim u srodstvu i u kom svojstvu se nalazila u njegovoj kući. Krajem 2015. godine djevojčica je skupila hrabrost i sve ispričala jednoj osobi od povjerenja koja je slučaj prijavila policiji.

Čelenor je ubrzo uhapšen, ali je u početku poricao da je povređivao dijete. Srećom, policija je pronašla ulaz na njegov tavan na kojem su zatekli prizore od kojih se ledi krv u žilama.

S krovnih greda visili su kanapi o koje bi vezivao žrtvu, razne sprave za mučenje, brojni lubrikanti... Policija je čak pronašla i fotoaparat u kojem su bile fotografije vezanog i izmučenog djeteta, kao i pornografske fotografije druge djece.

- Taj tavan je izgledao kao najgora tamnica iz srednjeg vijeka. Prizor je bio jeziv - svjedočili su policajci koji su prvi ugledali mučilište.

NA VRH