STRAŠNO

Ubijen MMA borac Radoš Joksimović: Ubica sa kacigom ušetao u restoran i izrešetao sportistu

Pao na pod, a u pomoć su mu pritrčali konobari

Radoš Joksimović

Kurir.rs

18.9.2018

Poznati MMA borac Radoš Joksimović (29) ubijen je večeras u kragujevačkom restoranu Neptun oko 20 sati.

Kako Kurir saznaje, ubica je došao motorom, a zatim sa kacigom na glavi ušetao u baštu restorana u kojoj je sjedio Radoš, zajedno sa jednim poznatim advokatom i muzičarom.  Napadač je prišao stolu, ispalio dva metka u grudi Radošu i pobjegao. MMA borac je pao na pod, a u pomoć su mu pritrčali konobari.

Hitna pomoć ga je u teškom stanju prevezla u bolnicu, ali je ubrzo poslije preminuo.  Policija traga za ubicom, tako da je trenutno Kragujevac blokiran. Inače, Radoš Joksimović upucan je i avgusta 2016. godine u centru Kragujevca, kada je zadobio teške povrede kostiju, te su ga operirali ortoped i vaskularni hirurg.


 

Zbog teških povreda koje je tada zadobio, više nije mogao da se bavi sportom. Policija je tada nakon dvodnevne potrage, uhapsila J.M. (22) iz Kragujevca zbog sumnje da je upucao MMA borca. Nakon pucnjave se skrivao kod prijatelja, a poslije potjere se sam predao policiji.

Povod za obračun su "neraščišćeni odnosi", između dvije grupe momaka, sa "Sunčevog brega" i sa "Pivare". Radoš Joksimović važio je za "žestokog momka " u Kragujevcu, koji je radio kao osiguranje u kafićima u centru grada. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.