BIJELO POLJE Istraga o pucnjavi ispred kuće Elvisa Ćatovića

Bivši pripadnik Jedinice za specijalne operacije Željko Pavkov mučen prije smrti?

Bivši pripadnik Jedinice za specijalne operacije (JSO) Željko Pavkov (47) iz Srbobrana, koga je sredinom avgusta pred svojom kućom ubio jednim hicem Bjelopoljac Elvis Ćatović, prije nego što je umro, bio je mučen

Kodex.me
20.09.2018 22:45

Kuća Elvisa Ćatovića ispred koje se dogodila pucnjava

Bivši pripadnik Jedinice za specijalne operacije (JSO) Željko Pavkov (47) iz Srbobrana, koga je sredinom avgusta pred svojom kućom ubio jednim hicem Bjelopoljac Elvis Ćatović, prije nego što je umro, bio je mučen. 

Tada je bio teško ranjen i Ljubomir Lazić (46) iz Zemuna. Prema Lazićevoj izjavi, koji je te večeri bio s ubijenim, Pavkova je prije smrti mučilo nekoliko osoba, a policija je o svemu obaviještena pola sata nakon pucnjave.

Navodno, Ćatović je iznenada pucao u Pavkova, koji je poslije ranjavanja dozivao upomoć. Međutim, umjesto toga, počelo je njegovo zlostavljanje o kome, navodno, postoji medicinska dokumentacija. 

Ćatović je u pritvoru, a posle pucnjave policija je tvrdila da su državljani Srbije ilegalno ušli u Crnu Goru sa bi, navodno. ubili Ćatovića iz, za sada, nepoznatih razloga.

NA VRH