ŠOKANTNO Otkriven još jedan seksualni manijak na Facebooku

Tražio da se slika gola: Zeničanin gnusnim porukama mamio djevojčicu, ali nije ni slutio ko je s druge strane

S.P. napisao da dolazi iz Zenice, ima 30 godina i radi u Zagrebu

D. PAŠALIĆ
11.11.2018 14:34

Pedofil S. P. iz Zenice: Upao u zamku koju su mu pripremili građani na Facebooku

Foto: Ilustracija

Pedofil S. P. iz Zenice upao je u zamku koju su mu pripremili građani na Facebooku. Izmišljena 13-godišnja djevojčica, iza koje stoji tim srbijanske neprofitne organizacije “Stop pedofiliji SP”, u početku je negodovala i predomišljala se kako bi klopka izgledala što uvjerljivije, a onda je pristala na dopisivanje kako bi pedofil upao u igru. Napisao joj je da dolazi iz Zenice, ima 30 godina i trenutno radi u Zagrebu.

Morbidni zahtjevi

Kako je razgovor odmicao, Zeničanin je bez ikakvog ustručavanja tražio od 13-godišnjakinje eksplicitne fotografije. Iako mu je jasno ukazala na to da ima samo 13 godina, to manijaku uopće nije zasmetalo pa je u jednom trenutku razgovora čak poslao fotografije svog polnog organa i tražio od nje da mu šalje iste takve.

- Kako si ti ljepotice? Možemo li se upoznati? Mogu li te vidjeti? Voliš li starije, ja volim mlađe. De sliku svoju - samo su neke od poruka koje je Zeničanin upućivao 13-godišnjakinji.

Djevojčica ga je pitala šalju li mu i druge maloljetnice fotografije, što je potvrdio, a zatim je, nakon što ga je pitala kakve, odgovorio:

Nije odustajao

- Šalju mi one stvari. Grudi, mace, p.... Pošalji i ti, šta ima veze, neće niko saznati ni vidjeti. Samo ja. Poslat ću i ja tebi polni organ, hoćeš li? Da ga vidiš? - bio je uporan pedofil.

Iako je djevojčica u jednom trenutku počela ignorirati, manijak nije odustajao. Morbidne poruke objavljene su na facebook stranici “Stop pedofiliji SP”. U MUP-u Zeničko-dobojskog kantona nisu imali podatke o ovom šokantnom slučaju.

NA VRH