STRAVIČNO

Komšije otkrile jezivu priču: Marina zlostavljala sve ljubavnike, lomila im prste, palila ih i pucala na njih

Tragediji koja je šokirala cijelu Srbiju prethodile su godine drame i zvjerstva

Marina Bečanović. RAS Srbija

Avaz.ba

18.1.2019

Marina Bečanović, koja je uhapšena zbog brutalnog ubistva Petra Petrovića (67) iz sela Brđani od Gornjeg Milanovca, nad kojim se godinama iživljavala, bila je i ranije u vezama tokom kojih je zlostavljala svoje partnere, prenosi "Kurir".

Batine, prijetnje, mučenje, izrabljivanja, ali i spaljivanje, bila je, po svemu sudeći, svakodnevica pomahnitale Marine.

Mještani sela Guncata kod Knića, gdje se 10. januara odigrao krvavi zločin u kojem je Marina do smrti nožem ubadala Petrovića, za Marinu nemaju riječi hvale.

Tragediji koja je šokirala cijelu Srbiju prethodile su godine drame i zvjerstva, pričaju oni, u kojima je žrtva bio preminuli Petrović, ali i drugi muškarci. 


Kako su ispričali, ona ga je oduvijek tukla i maltretirala, a prirodu njihove veze niko nije mogao shvatiti, budući da su kod Marine dolazili i drugi muškarci.

Petar je, kažu, to njoj oduvijek zamjerao, te se pretpostavlja da je i do ubistva došlo upravo zbog ljubomore.

Ipak, oni su otkrili da su Marinina zvjerstva bukvalno na svojoj koži osjetili i Petrovićevi prethodnici koji su se smjenjivali u Marininoj kući.

- Odmalena je dosta pila, a navodno je uzimala i lake droge. Često je mijenjala muškarce, a bila je i sa starcima, koje je iskorištavala za pare. I druge svoje muškarce je mučila i tukla - pričaju njene komšije.

Jednom momku s kojim je bila navodno je slomila prste, dok je drugog pokušala da ubije iz lovačke puške.

Također, po selu se priča i da je prije 15 godina pokušala da zapali svog oca.

Ipak, najgoru sudbinu doživio je nesretni Petrović, koji je živio s njom u kući i nad kojim se iživljavala dugi niz godina naočigled svih.

- Izvela bi ga u dvorište, pa bi ga podigla i iz sve snage bacila na zemlju. Dok bi se on previjao i jaukao, ona bi ga šutirala kao pomahnitala zvijer. Iz straha od nje nije smio da izađe iz kuće, na put, pa smo ga sve rjeđe viđali. Više puta je zvao policiju u pomoć. Oni bi je priveli, zadržali dan-dva, pa bi je ponovo pustili na slobodu - pričaju zaprepaštene komšije.

Oni su reporterima ispričali i da su ljekari koji su konstatirali smrt Petrovića kazali da takav prizor nisu vidjeli u životu, da je bio sav u modricama i da nema nijednog dijela tijela bez masnice, ogrebotine, ožiljka ili posjekotine.

- Marina ga je navodno prvo vezala i mučila. Sjekla ga je nožem i gasila mu cigarete po tijelu i na kraju isprebijala nasmrt. Kažu da ga je udarala nekom hoklicom i da ga je zapravo usmrtila drvenom nogom te stolice - kažu mještani za "Kurir".

Nakon brutalnog iživljavanja i batinjanja, Marina je, da stvar bude još bizarnija, poslala poruku Petrovićevim najbližima. U njoj je, prema nepotvrđenim informacijama, napisala da je "s njim završila", a onda i izjavila saučešće.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.