SRBIJA Kako se odmotalo klupko stravičnog zločina

Prijatelj ubice Dragoslava Jovanovića pao na poligrafu i sve otkrio istražiteljima

Mladić odveden u porodičnu kuću Šubara, gdje je urađena rekonstrukcija

Dž. P. / Avaz.ba
21.06.2019 20:07

Jama iz koje su izvučena tijela

Foto: Agencije

Klupko zločina Dragoslava Jovanovića (25), monstruma iz Surčina, počelo je da se odmotava kada je njegov otac, nakon nekoliko jezivih informacija koje je dobio, posumnjao da njegov sin ima veze sa nestankom Neđe Šubare (42), njegove majke Darinke (75) i tetke Milje Petković (80). Ubrzo nakon toga, policija je počela da ispituje Jovanovićeve prijatelje, sve dok na kraju jedan od njih nije pao na poligrafu, pa policiji priznao sve.

Mladić je nakon toga policiji ispričao gdje su tijela tri ubijene osobe, a kada je policija upala na Jovanovićev plac i otvorila septičku jamu kako bi potvrdila njegove riječi, svi su ostali u šoku.

Tijela Neđe, Darinke i Milje pronađena su u poodmakloj fazi raspadanja kako plutaju u septičkoj jami. Bili su okrenuti licem ka dnu jame i bili su u pidžamama. Oko vratova mučki ubijenih žena bili su, kanapom vezani, betonski blokovi.  Kako je mladić ispričao, Jovanović je to uradio kako tijela ne bi isplivala na površinu septičke jame.

S obzirom da je zločin otkriven tek nakon Jovanovićeve smrti, policija je privela njegova tri prijatelja, osumnjičena za saučesništvo u ovom jezivom zločinu: Miloša S., Nikolu Č. i Lazara D.

Dvojica su se branili šutnjom, a jedan od uhapšenih mladića policajcima je ispričao sve, zbog čega je Jovanović isplanirao užasan zločin, kako su ubili žrtve, kako su iz dovezli do septičke jame i bacili, kao i ko je igrao koju ulogu u ovom trostrukom ubistvu. Mladić je čak bio odveden u porodičnu kuću Šubara, gdje je urađena rekonstrukcija zločina.

Komentari

NA VRH