BRČKO Šokantan snimak otkrio detalje zločina koji lede krv u žilama

Edin Zejćirović otet i ubijen zbog žene jednog od osumnjičenih?

Osumnjičeni Suan Halilović, Suvad Djedović, Nihad Hukić i Samid Šabanović u pritvoru

E. Skokić / Avaz.ba

Zločinci u pritvoru

Foto: Arhiva


Videosnimak svirepog ubistva Edina Zejćirovića (30) iz Ratkovića kružio je u određenim krugovima uBrčkom, a jučer je javno objavljen na društvenim mrežama, nakon čega je kod svih onih koji su ga odgledali zavladao šok i nevjerica.

Horor scene

Suanu Haliloviću, Suvadu Djedoviću i Nihadu Hukiću određen je pritvor, a, kako saznajemo, tokom saslušanja u policiji jedan od njih je istražiteljima otkrio tačnu lokaciju gdje je tijelo bačeno.

  • Zvjerski mučen

    Zvjerski mučen

    Foto: Arhiva


Na snimku se čuje kako jedan odubica govori mladiću: “Ho'š kod žene moje, ha? Ho'š kod moje žene? Javio se ti njoj da vidiš treba li joj šta”...

Ove riječi koje je izgovorio jedan od ubica jasno ukazuju da bi motiv mogla biti bezobzirna osveta zbog ljubomore. Na ovom horor snimku također je prikazano maltretiranje te batinanje nesretnog mladića uz teške uvrede i psovke.

Četvrti učesnik u zvjerskom premlaćivanju i ubistvu Samid Šabanović, danas je uhapšen.

Zejćirović je posljednji kontakt s porodicom imao 17. novembra. Iako su postojale određene indicije da je ubijen, nadležni organi sve do 5. decembra nisu uspjeli ući u trag osumnjičenima.

Dijelili snimak

Nakon što je snimak objavljen na društvenim mrežama, u koordiniranoj akciji Policije Brčko Distrikta i Policijske uprave MUP-a TK uhapšeni su Halilović, Djedović i Hukić. Njima je Osnovni sud u Brčkom na osnovu prijedloga Tužilaštva odredio jednomjesečni pritvor.

NA VRH

Podijeli članak na