SRBIJA Nakon što je saslušan u niškom Višem tužilaštvu

Malčanski berberin iza rešetaka miran kao bubica: Zvijer jede, spava i šeta spuštene glave

Ninoslav Jovanović se nalazi u KPZ-u Niš, u ćeliji s još jednim pritvorenikom, a stražari neprestano motre na njega

Avaz.ba / Kurir.rs

Malčanski berberin

Foto: Arhiv


Ninoslav Jovanović (46), zvani Malčanski Berberin, koji je na saslušanju u niškom Višem tužilaštvu priznao da je oteo i zlostavljao M. K. (12), u pritvoru je miran kao bubica. 

Kako saznajemo, Jovanović se nalazi u KPZ-u Niš, u ćeliji s još jednim pritvorenikom, a stražari neprestano motre na njega.

- Iako je tražio da bude sam u ćeliji, jer se plaši da će ga drugi pritvorenici maltretirati, tući ili zlostavljati na neki drugi način, njemu to, naravno, nije ispunjeno. Trenutno ima cimera u ćeliji, s kojim se lijepo slaže. Ipak, imajući u vidu težinu zločina koji je on počinio, stražari češće motre na njega - kaže izvor srbijanskog medija.

Isti izvor navodi da se monstrum od hapšenja ponaša sasvim hladno, staloženo i ne djeluje uznemireno.

- Izgleda kao neko ko se ne kaje i kao neko ko smatra da nije počinio ništa loše. On ne odbija hranu, jede redovno, spava normalno i nema posebne zahtjeve. Zbog povrede skočnog zgloba mu je stavljena longeta, pa se sporije kreće.

Tokom šetnje, na koju ima pravo, uglavnom je pokunjen, hoda spuštene glave - objašnjava izvor i dodaje da je Malčanski berberin jučer za ručak, kao i ostali, imao đuveč s mesom, dok je za doručak jeo 120 grama suhomesnatih proizvoda, kajganu i neki prilog.

  • Ninoslav Jovanović

    Ninoslav Jovanović

    Foto: Arhiv


Malčanski berberin se po dolasku u pritvor povremeno žalio na bolove u glavi, ali nije želio da ide kod ljekara.

- Povredu na glavi mu je zadala Monika ciglom, pokušavajući da se odbrani od njega. On je odmah poslije hapšenja pregledan u KC-u Niš i tada su mu sanirane povrede i stavljena mu je longeta na nogu - kaže sagovornik. 

Prema njegovim riječima, očigledno je da je Jovanović izuzetno drzak, ali da osjeća dozu straha od policije i stražara, kao i drugih pritvorenika.

NA VRH

Podijeli članak na