POTVRĐENO Dženaza namaz sutra

Obistinile se crne slutnje porodice Šišić: Njihov Muhamed pronađen jučer mrtav u kamenolomu

U međuvremenu, identifikovano je i tijelo muškarca pronađenog u koritu rijeku Bosne, u naselju Blatuša, a radi se o Zeničaninu Nedi R.

D. Pa. / Avaz.ba
18.01.2020 19:19

Muhamed Šišić

Foto: Društvene mreže

Pronađeno beživotno tijelo jučer na Kamenlomu kod Zenice je od Muhameda ŠIšića (26), koji je nestao početkom januara, potvrdio je za “Avaz” Almir Muco, predsjednik Mjesne zajednice “Trgovišće” gdje je i živio mladi Zeničanin.

  • Muhamed Šišić
    Muhamed Šišić Foto: Društvene mreže

Dženaza nesretnom mladiću bit će klanjana sutra, poslije ikindija-namaza, a ukop će se obaviti na mezarju Tetovo, saznaje “Avaz”.

  • Dženaza nesretnom mladiću bit će klanjana sutra
    Dženaza nesretnom mladiću bit će klanjana sutra Foto: Avaz

U međuvremenu, identifikovano je i tijelo muškarca pronađenog u koritu rijeku Bosne, u naselju Blatuša, a radi se o Zeničaninu Nedi R., kojeg su komšije posljednji put vidjela prije deset dana.

Podsjetimo, treći leš koji je pronađen danas u šahtu, pored magistralnog puta M-17 u Zenici, je od 72-godišnjeg Omera Travnjaka iz Zenice.

U međuvremenu, zabilježen je novi slučaj pronalaska beživotnog tijela u Zenici. Naime, u naselju Crkvice pronađeno je beživotno tijelo, za koje je utvrđeno da se radi o prirodnoj smrti.

Komentari

NA VRH