TRAGEDIJA U Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar

Užasne vijesti nakon nesreće: Preminula Alisa P. iz Čapljine

Uviđaj su na licu mjesta obavili pripadnici Policijske uprave Čapljina

M. Sm. / Avaz.ba
25.01.2020 21:04

S mjesta nesreće

Foto: Ča portal

U Sveučilišnoj kliničkoj bolnici (SKB) Mostar večeras je od povreda zadobivenih u saobraćajnoj nesreći koja se danas u 11 sati dogodila u mjestu Zvirovići kod Čapljine podlegla Alisa P. (24) iz Čapljine.  

Nesretna djevojka se kao suvozačica nalazila u automobilu Renault Megane, kojim je upravljao J. M. (27) iz Jablanice i koji se, pod još neutvrđenim okolnostima, a najvjerovatnije, usljed skliske ceste, sudario s vozilom Mercedes, kojim je upravljao V. E. (80) iz Čitluka.

  • S lica mjesta: Užasni prizori
    S lica mjesta: Užasni prizori Foto: Avaz

Kako nam je potvrđeno iz Operativnog centra MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, u nesreći su povrijeđene četiri osobe, a svi su se nalazili u automobilu Renault, vozač te njegove saputnice, A. P., L. P. (22) i L. S. (50).

Svi povrijeđeni su vozilima Hitne pomoći čapljinskog Doma zdravlja prevezeni u SKB Mostar, a uprkos naporima ljekara, nesretnoj djevojci nije bilo spasa.

Kako smo neslužbeno saznali, njih četvero su krenuli za Split.

Uviđaj su na licu mjesta obavili pripadnici Policijske uprave Čapljina, a po nalogu dežurnog kantonalnog tužioca, vozila su prevezena u policijski krug radi vještačenja te su poduzete sve neophodne mjere i radnje s ciljem potpunog rasvjetljavanja okolnosti koje su dovele do ove tragične nesreće.

Komentari

NA VRH