PRIJEDOR

Privedeni inspektor je Nemanja Barović

Kod uhapšenog pronađen novac koji potječe od izvršenja krivičnog djela

Inspektor odveden u Policijsku stanicu. MUP RS

Piše: Avaz.ba

6.5.2020

Poreski inspektor Poreske uprave Republičke Srpske iz Područnog centra Prijedor Nemanja Barović uhapšen je danas tokom operativne akcije "Svodna", a prilikom hapšenja pronađen je novac i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet su, uz asistenciju policijskih službenika Policijske uprave Prijedor, izvršili pretrese službenih i privatnih stambenih prostorija koje uhapšeni koristi u Prijedoru..


Inspektor odveden u Policijsku stanicu. MUP RS

- Nakon završene kriminalističke obrade, lice N.B. biće predat Republičkom javnom tužilaštvu uz izvještaj o učinjenom krivičnom djelu - saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Akciju su realizovali pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, pod nadzorom Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala Republičkog javnog tužilaštva.

Iz Poreske uprave Republike Srpske su poručili da Uprava podržava aktivnosti policije i tužilaštva na suzbijanju korupcije i kriminala.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.