SRBIJA

Suđenje Malčanskom berberinu počinje 8. jula: Djelimično priznao krivicu

Ninoslav Jovanović je oteo djevojčicu 20. decembra 2019. u Brzom Brodu, namamivši je na prevaru u auto, koji je prethodno ukrao

Sa ranijeg privođenja Jovanovića. Kurir.rs

Avaz.ba / Kurir.rs

16.6.2020

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanki berberin, nije se ni izvinio porodici žrtve, kaže otac otete djevojčice. Jovanoviću je danas održano pripremno ročište. 

Majka devojčice kaže da suđenje počinje 8. jula. Otkrila je nakon ročišta da je Jovanović priznao krivicu djelimično, da je tražio da se saslušaju i ljekari, a da je sve vrijeme izbjegavao da pogleda roditelje svoje žrtve.


Ninoslav Jovanović: Teške optužbe. Kurir.rs

Jovanović je oteo djevojčicu 20. decembra 2019. u Brzom Brodu, namamivši je na prevaru u auto, koji je prethodno ukrao. Poslije deset dana jezive torture, izmučena djevojčica je pronađena u kući u selu Pasjača, ali je manijak tada uspio da pobjegne. Uhapšen je tek 5. januara na groblju u rodnom selu Malča i otad je u pritvoru.

On je prije toga već proveo 22 godine u zatvoru jer je dva puta osuđivan zbog silovanja djece. Tokom iživljavanja je i šišao nesrećnu decu, što ga posebno uzbuđuje, pa je tako i dobio nadimak Malčanski Berberin.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.