UVIĐAJ U TOKU

U kafiću u Modriči prvo se potukli, a onda se čula pucnjava: Hitac bio koban za vlasnika

Policijski službenici Policijske stanice Modriča, noćas su uhapsili P.S. iz Šamca, koji je ispalio hitac iz vatrenog oružja prilikom čega je smrtno stradalo lice inicijala M.R. iz Šamca, navedeno je u saopćenju Policijske uprave Doboj

N. Aj. / Avaz.ba
25.07.2020 11:13

Policijski službenici uhapsili P.S. iz Šamca

Foto: Ilustracija

Marko Radoš, vlasnik kafića “Koleseum” koji se nalazi na Trgu Milana Jelića u Modriči smrtno je stradao nakon tuče i pucnjave koja se dogodila u ovom lokalu.

Nakon tuče i pucnjave koja je policiji prijavljena u 2.50 sati uhapšen je Perica Simčević. 

- Policijski službenici Policijske stanice Modriča, noćas su uhapsili P.S. iz Šamca, koji je ispalio hitac iz vatrenog oružja prilikom čega je smrtno stradalo lice inicijala M.R. iz Šamca - navedeno je u saopćenju Policijske uprave Doboj.

Navode da je Policijskoj stanici Modriča noćas oko 2.50 sati prijavljeno je da je došlo do tuče u ugostiteljskom objektu u Modriči. 

- Po prijavi su odmah postupili policijski službenici Policijske stanice Modriča koji su utvrdili da je za sad iz nerazriješenih okolnosti došlo do opaljenja iz pištolja koji je kod sebe posjedovalo lice inicijala P.S, a kojom prilikom je smrtno stradalo lice inicijala M.R, vlasnik navedenog ugostiteljskog objekta - navedeno je u saopćenju.

Uviđaj je u toku, a njime rukovodi dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Komentari

NA VRH