TRAGEDIJA U SRBIJI

Daj mi majko drugi život: Mladoženja prije nego što se objesio ostavio potresne poruke!

Šta se to desilo, niko ne može da kaže, pa ni njegovi najbliži, jer se baš ni na šta nije žalio

Avaz.ba / Kurir
05.08.2020 23:23

Goran S.: Ništa nije ukazivalo na tragediju

Foto: Facebook

Goran S. (39), mladoženja iz sela Negosavlja u Medveđi (Srbija), koji se preksinoć, kako pokazuju prve nezvanične informacije, ubio u jednom hotelu Leskovcu, ostavljao je prethodno potresne poruke na svom Facebook profilu.

Mještani Negoslavlja s nevjericom su prokomentarisali tragediju, jer, kako kažu, ništa na nju nije ukazivalo, prenosi „Kurir“.

- U selu su proveli nekoliko dana, bili su veseli i zaista nemamo odgovor na pitanje zbog čega je Goran odlučio da se ubije. Imao je sve u životu, bio je vrijedan i pošten momak, uspješan u poslu. Konačno je odlučio da se oženi i da stvori svoju porodicu. Sa djevojkom se lijepo slagao i bili su skladan par - pričaju u Goranovom selu i dodaju:

- Šta se to desilo, niko ne može da vam kaže, pa ni njegovi najbliži, jer se baš ni na šta nije žalio. U utorak je trebalo da bude na poslu, a sobu u hotelu je iznajmio kako bi se odmorio pred put u Beograd.

  • Citati koje je objavljivao ukazuju na to da je bio religiozan
    Citati koje je objavljivao ukazuju na to da je bio religiozan Foto: Facebook

Na Facebook profilu pokojnog momka, sudeći po nekoliko postavljenih fotografija, Goran je radio na restauraciji crkava.

Citati koje je kačio na svojoj stranici, ukazuju na to da je bio religiozan:

- Treba da se opustiš. Ne uzimaj previše na sebe brige ovog svijeta, već čuvaj svoj mir i živi sa Bogom, neka ide kako ide…

U sljedećoj poruci piše:

- Daj mi, majko, drugi život da proživim ja…

Zatim je napisao i repliku iz filma "Terminator":

-Nema sudbine osim one koju sami stvorimo…

  • Presudio sebi u tuš-kabini
    Presudio sebi u tuš-kabini Foto: Facebook

On je kobne večeri poslao svoju vjerenicu do automobila, koji je bio ispred hotela da mu donese nešto, a zatim je presudio sebi u tuš-kabini hotelske sobe, samo nekoliko dana prije zakazanog svadbenog veselja.

Radnik hotela ispričao je da se Goran prijavio na recepciji sa svojom ličnom kartom i ušao u sobu sa djevojkom.

- Šta se među njima dešavalo, mi to zaista ne znamo. Ovo je prvi put da se takva tragedija dogodila kod nas, što je uznemirilo svo osoblje. Došla je policija, kao i hitna pomoć, koja je konstatovala smrt.

Kasnije su tijelo muškarca preuzeli njegovi roditelji. Sve se odvijalo u tišini kako zbog cjelokupne situacije ne bismo dodatno uznemirili goste - kaže izvor.

Komentari

NA VRH