UHAPŠENE DVIJE OSOBE

Marihuanu dilao u blizini srednje škole u Odžaku

Pored škole zatečen E. B. , a u parku privedena J. H. kod koje je pronađeno 40 tableta „Lexiliuma“

Avaz.ba
  • Kod dilera pronašli pištolj i fantomku

    Kod dilera pronašli pištolj i fantomku

    Foto: PU Odžak


Nastavljajući rad na suzbijanju kaznenih djela iz oblasti zlouporaba opojnih droga službenici Odjela kriminalističke policije PU Odžak 16. septembra  u gradskom parku u Odžaku, zatekli 37-godišnju J. H. iz Vukosavlja, za koju su raspolagali operativnim saznanjima da kod sebe posjeduje opojnu drogu. 

Žena je privedena prostorije PU Odžak, gdje je kod nje pronađeno  40 tableta „Lexiliuma“ koje u sebi sadrže zakonom zabranjenu psihotropnu tvar. Službenici kriminalističke policije su navedene tableta zaplijenili, a nad J. H. su izvršili kriminalističku obradu.

               
  • Oduzete tablete

    Oduzete tablete

    Foto: PU Odžak


Istog dana službenici Odjela kriminalističke policije PU Odžak su u blizini Srednje škole „Pero Zečević“ u Odžaku, zatekli 33-godišnjeg E.B. iz Odžaka. Tom prilikom je navedeni policijskim službenicima predao jednu vrećicu u kojoj se nalazila sasušena zeljasta biljna masa koja svojim izgledom podsjeća na opojnu drogu marihuanu i jedan djelomično nagoreni „Joint“.

On je priveden u službene prostorije PU Odžak, te je izvršena pretraga stana koji isti koristi, kojom prilikom su pronađeni i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu s izvršenjem kaznenih djela. Muškarac je ispitan u svojstvu osumnjičenog, te je o svemu upoznat nadležni tužitelj posavskog kantona.

Više o temi Odžak

NESVAKIDAŠNJI SLUČAJ
Dijete poslao pred traktor da onemogući sjetvu

Više o:

Odžak Droga Policija
NA VRH

Podijeli članak na