POTRAGA

U Bijeljini nestao Nihad Danović: Mole se građani da pomognu u njegovom pronalasku

Posljednji put je viđen u jakni svijetlo smeđe boje, džemperu sive boje i u cipelama smeđe boje

B. C.

12.4.2021

Nestali Nihad Danović. MUP RS

Policijska uprava Bijeljina poziva građane ukoliko primjete lice sa fotografije, ili imaju bilo kakvih korisnih saznanja kako bi se lice što prije pronašlo, informacije prijave lično najbližoj policijskoj stanici ili na besplatan broj telefona ''122'', saopćeno je iz MUP-a RS.

Naime, Policijskoj stanici Bijeljina, od strane njegovog brata prijavljen je nestanak Nihada Danovića, rođenog 12.01.1968. godine u Bijeljini, nastanjenog u ulici Vojvode Petra Bojovića u Bijeljini.

- Prema izjavi prijavitelja radi se o licu koje je evidentirano u Centru za mentalno zdravlje, liječen je u bolnici Jakeš. Nihad Danović je visine oko 180 centimetara, mršavije građe, plavih očiju, sijede kose i brade. Posljednji put je viđen u jakni svijetlo smeđe boje, džemperu sive boje i u cipelama smeđe boje-naveode iz policije.

Nakon zaprimanja prijave o nestanku, policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, u skladu sa Uputstvom o potražnoj djelatnosti, preduzimaju sve potrebne mjere i radnje i neophodne provjere kako bi se lice što prije pronašlo.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.