VELEŽ - BORAC

Nezvanično / Drama se nastavila nakon utakmice: U tunelu Lendava zapaljen automobil u kojem se vozio sudija Sabrija Topalović?

Snimak koji je u posjedu "Avaza", pokazuje da su vatrogasci bili na terenu i gasili požar na automobilu koji je planuo u tunelu Lendava

Piše: E. Trako

22.9.2021

Automobil u potpunosti izgorio. Avaz

U tunelu Lendava između Jablanice i Konjica, večeras nakon utakmice Velež - Borac, zapaljen je automobil u kojem se vozio sudija Sabrija Topalović, nezvanično saznaje portal "Avaza" od više izvora. 


Intervencija vatrogasaca u tunelu. Avaz

- Ne mogu ništa da kažem, sve smo proslijedili u Mostar - kazao je dežurni operativni u vatrogasnoj brigadi Konjic.

Snimak koji je u posjedu "Avaza", pokazuje da su vatrogasci bili na terenu i gasili požar na automobilu koji je planuo u tunelu Lendava. Nedugo nakon ovog snimka, naši čitatelji su proslijedili fotografiju uništenog automobila. 


Kako su objavili sportski portali večeras, sa stadiona u Vrapčićima, Sabrija Topalović je stadion napustio u sivom karavan mercedesu. Fotografija izgorenog automobila odgovara onom u kojem je Topalović napustio Veležov stadion.


Automobil u kojem je Topalović napustio stadion Veleža. Avaz

Podsjetimo, nezadovoljni suđenjem na utakmici Velež - Borac, navijači Veleža su utrčali na teren u namjeri da se obračunaju sa sudijom koji je donosio, najblaže rečeno, čudne odluke u korist Borca.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.