KORISTI LJUDSKI OČAJ

Prijedorska policija traga za prevarantom: Uzeo žrtvi 13.000 KM za skidanje crne magije

Apelujemo da građani budu oprezni i da ne daju novac nepoznatim osobama, da ne nasjedaju na lažna obećanja pružanja pomoći ili usluga skidanja crne magije, saopćili iz PU Prijedor

Ad. A.

Policija upozorila na prevarante

Foto: Ilustracija


Policijska uprava Prijedor ove godine dobila je više prijava da su građani bili meta prevaranata i da su dovođenjem u zabludu nepoznatim osobama isplaćivali novac kao naknadu za obećane usluge, između ostalog, i skidanje crne magije.

-U ovom mjesecu policiji se obratila osoba iz Prijedora koja je prijavila da je nepoznatoj osobi u Derventi predalo torbu sa 13.000 KM za obećanu uslugu skidanja crne magije - navodi se u policijskom saopštenju.

Iz policije pojašnjavaju da nepoznate osobe, u namjeri prevare koriste, lažni navodeći žrtve da im daju novac obećavajući im pomoć u rješavanju zdravstvenih problema ili skidanje crne magije.

-Apelujemo da građani budu oprezni i da ne daju novac nepoznatim osobama, da ne nasjedaju na lažna obećanja pružanja pomoći ili usluga skidanja crne magije, a slučaju da budu mete ovakvih prevarnih radnji da se obrate najbližoj policijskoj stanici ili ih prijave pozivom na besplatan broj 122 - ističe se u saopštenju.

Iz Policijske uprave Prijedor dodaju da postupaju po svim prijavama i preduzimaju potrebne mjere i radnje s ciljem utvrđivanja identiteta izvršilaca i rasvjetljavanja prijavljenih krivičnih djela prevara.

NA VRH

Podijeli članak na