KORISTI LJUDSKI OČAJ

Prijedorska policija traga za prevarantom: Uzeo žrtvi 13.000 KM za skidanje crne magije

Apelujemo da građani budu oprezni i da ne daju novac nepoznatim osobama, da ne nasjedaju na lažna obećanja pružanja pomoći ili usluga skidanja crne magije, saopćili iz PU Prijedor

Policija upozorila na prevarante. Ilustracija

Ad. A.

22.9.2021

Policijska uprava Prijedor ove godine dobila je više prijava da su građani bili meta prevaranata i da su dovođenjem u zabludu nepoznatim osobama isplaćivali novac kao naknadu za obećane usluge, između ostalog, i skidanje crne magije.

-U ovom mjesecu policiji se obratila osoba iz Prijedora koja je prijavila da je nepoznatoj osobi u Derventi predalo torbu sa 13.000 KM za obećanu uslugu skidanja crne magije - navodi se u policijskom saopštenju.

Iz policije pojašnjavaju da nepoznate osobe, u namjeri prevare koriste, lažni navodeći žrtve da im daju novac obećavajući im pomoć u rješavanju zdravstvenih problema ili skidanje crne magije.

-Apelujemo da građani budu oprezni i da ne daju novac nepoznatim osobama, da ne nasjedaju na lažna obećanja pružanja pomoći ili usluga skidanja crne magije, a slučaju da budu mete ovakvih prevarnih radnji da se obrate najbližoj policijskoj stanici ili ih prijave pozivom na besplatan broj 122 - ističe se u saopštenju.

Iz Policijske uprave Prijedor dodaju da postupaju po svim prijavama i preduzimaju potrebne mjere i radnje s ciljem utvrđivanja identiteta izvršilaca i rasvjetljavanja prijavljenih krivičnih djela prevara.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.