SRAMOTNO

Ovo je Borko Trivković koji je prijetio Muratu Avdiću i pozivao na njegovo ubistvo

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, Područna kancelarija Vlasenica, koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji u skladu sa zakonom i nakon toga dostavljanje Izvještaja o krivičnom djelu

E. T.

Borko Trivković

Foto: Facebook


Borko Trivković iz MIlića, na društvenoj mreži Facebook u obraćanju uživo pozivao je svoje prijatelje da "ga podrže, da krenu s njim kako bi ubio Murata Avdića" te "da za to niko neće odgovarati". 

Nakon prijave Avdića, Trivković je uhapšen zbog upućivanja ozbiljnih prijetnji po život.

- Policijskoj stanici Milići je 25.01.2022. godine oko 11,00 časova lice M.A. iz Milića prijavilo lice B.T. iz Milića zbog upućivanja ozbiljnih prijetnji po život, zbog čega je lišeno slobode oko 11,45 časova.

Lice M.A. je prijavilo lice B.T. da je na društvenoj mreži „Facebook” objavio video klip u kojem mu upućuje ozbiljne prijetnje po život. Policijski službenici Policijske stanice Milići su odmah postupili po prijavi i preduzeli sve potrebene mjere i radnje u cilju provjere tačnosti navoda prijave. Istog dana, policijski službenici su pronašli lice B.T. iz Milića i isto lišili slobode.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, Područna kancelarija Vlasenica, koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji u skladu sa zakonom i nakon toga dostavljanje Izvještaja o počinjenom krivičnom djelu „Ugrožavanje sigurnosti“ - naveli su iz MUP-a RS. 

Više o:

Milići MUP RS
NA VRH

Podijeli članak na