VRATIO SE IZ INOSTRANSTVA

Novi detalji užasa: Raskinuo sa bivšom, ranio prijateljicu, pa se ubio

Prije dvije godine se vratio iz inostranstva kada mu je majka preminula

Policija na terenu. NOVA.RS

A. O. / Nova.rs

30.5.2022

Na Dušanovcu u Beogradu danas je pronađeno beživotno tijelo Dragana Č. (47), a kako navode srbijanski mediji, riječ je o samoubistvu.

Motivi ove tragedije nisu poznati, a prije nego što je oduzeo sebi život, Dragan Č. je ranio prijateljicu, piše Nova.rs.


Bivša djevojka Dragana Č., koja živi u zgradi ispred koje je tijelo zatečeno za Novu.rs je govorila o njihovom odnosu.

- Bila sam sa njim u vezi dvije godine, odlučila sam da raskinem zbog maltretiranja koje sam trpila. Danas smo se vidjeli jer je htio da se izvini za sve. Neko mi je zazvonio na interfon, otvorila sam i vidjela Dragana u lokvi krvi. Jedan dečko je istrčao iz teretane i pokušali smo da mu pomognemo. Jedan čovjek je izvukao kanap iz auta i pokušali smo da mu vežemo noge, jer je prerezao preponu - kaže bivša djevojka koja živi u zgradi.


Želio razgovarati

Kako saznaje Nova.rs s terena, Dragan Č. je najprije došao kod bivše djevojke da razgovaraju. On je nakon odlaska od bivše djevojke najprije napao prijateljicu, a potom sebi prerezao arteriju na butini.

On se zatim povrijeđen vratio do bivše djevojke da zatraži pomoć.


Bio je depresivan

Prema nezvaničnim saznanjima, Dragan Č. je u posljednje vrijeme bio depresivan. Prije dvije godine se vratio iz inostranstva kada mu je majka preminula.

Zasad nije poznato stanje ranjene devojke (22).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.