OBAVLJEN UVIĐAJ

Saobraćajna nesreća u Sarajevu: Pješakinja zadobila teške tjelesne povrede

Na raskrsnici ulica Safeta Hadžića i Kenana Demirovića, općina Novi Grad Sarajevo u srijedu u 19:25 sati dogodila se saobraćajna nesreća

Teško povrijeđena pješakinja. Ilustracija

A. Zukić

2.6.2022

Na raskrsnici ulica Safeta Hadžića i Kenana Demirovića, općina Novi Grad Sarajevo u srijedu u 19:25 sati dogodila se saobraćajna nesreća. Tom prilikom došlo je do udara i obaranja na kolovoz pješaka N.F. (59) od strane putničkog motornog vozila marke “Opel Astra”  kojim je upravljao vozač E.M. (32).

 U ovoj saobraćajnoj nesrereći teške tjelesne povrede zadobila je pješakinja N.F., a medicinska pomoć joj je ukazana u Općoj bolnici “Prim. dr. Abdulah Nakaš” u Sarajevu, nakon čega je upućena na kućno liječenje. 

O premetu je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještaci mašinske i saobraćajne struke. 

Policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage nastavljaju rad na dokumentiranju saobraćajne nesreće, saopćeno je iz MUP-a KS.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.